De laatste uren van de loterij 2022 zijn ingegaan!

3 Juni 2022 / Algemeen

Ja, je bent nog niet te laat. Het kan nog!!

 

Heb je nog geen loten gekocht of verkocht en dat iedere keer uitgesteld, dan heb je nu nog een paar uur de tijd om daar iets aan te doen. Of wil je extra kans maken op de mooie prijzen, dan heb je nu nog de gelegenheid (extra) loten te kopen.

Morgen (zaterdag 4 jun) omstreeks 18.00uur eindigt de loterij en vindt de trekking plaats. TIn totaal hebben nu 383 personen loten gekocht. Dat aantal kan zeker omhoog toch?.

Er zijn nog best veel teams die geen loten hebben gekocht of verkocht. Dat is jammer, maar het kan dus nog steeds. Stuur je teamlink of de QR code door naar familie/vrienden/bekenden en koop er zelf ook nog een paar. Je steunt hiermee de vereniging in het realiseren van de nieuwbouw plannen.

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief