Verkiezing nieuwe wedstrijdshirt

17 Mei 2022 / Bestuur VVOG / Algemeen

Met trots presenteren we de drie speciaal ontworpen wedstrijd-shirts. De kledingcommissie is benieuwd naar jouw voorkeur. Het is inmiddels een goede gewoonte geworden om de leden te laten me beslissen over het nieuwe wedstrijd-shirt. Maak dus van de gelegenheid gebruik om aan te geven welk shirt jij het mooiste vindt. Het gekozen shirt is het shirt waar alle teams de komende 3 seizoenen in gaan spelen. Inmiddels kan er niet meer gestemd worden. De uitslag wordt binnenkort bekend gemaakt.

Shirtsponsoring
Verschillende ondernemers hebben inmiddels hun interesse getoond en een plekje op het nieuwe shirt geclaimd. Er zijn al plekken bezet maar ook nog wat mooie plekken open. Wil je hier mee over weten neem dan contact op met  Henk Hakvoort of Antonio Vivas. Grijp deze kans want de sponsoring is voor de duur van drie seizoen en met zoveel teams draagt dat behoorlijk bij aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Daarnaast laat je zien dat je staat voor sportiviteit en steun je onze vereniging.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief