“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16 Mei 2022 / Algemeen

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam

 

Om de verkoop van loten te stimuleren hebben Julian en Maurits ‘T Jong van De Fabriek een mooie teamprijs beschikbaar gesteld. Het best verkopende jeugdteam krijgt van De Fabriek een compleet kartarrangement aangeboden (karten, eten en drinken). Alleen dat zou al een reden moeten zijn om met de overige teams de strijd aan te gaan voor deze super beloning. Het belangrijkste doel blijft natuurlijk het steunen van je eigen vereniging, maar niet onbelangrijk om te vermelden is dat een deel van de opbrengst naar het goede doel (support Casper) gaat.

We hebben nu mooie kleedkamers en een gave kantine, maar we willen ook een mooie (nieuwe) tribune en de rest van de accommodatie verder verbeteren. De gehele entree vanaf De Strokelweg en parkeerplaats moeten een veel betere uitstraling krijgen. Als je eenmaal op het sportpark bent dan behoren wij qua accommodatie tot de mooiste amateurclubs van het land, maar aan de voorkant moet er het nodige gebeuren. Al die wensen kunnen we pas gaan uitwerken als we weer geld in de spaarpot hebben. Dus daarom hopen we dat we de komende weken allemaal nog flink ons best gaan doen om alle bekenden en onbekenden in onze omgeving te stimuleren om loten te komen.

 

Wist je dat je bij De Fabriek meer kunt doen dan karten?

De Fabriek is voor velen uitstekend geschikt om een evenement te organiseren. Bedrijfsfeesten, productpresentaties, congressen maar ook verjaardagen en jubilea zijn van harte welkom in de fabriek. Met een ingenieus ontworpen systeem is de fabriekshal binnen 3 uur omgebouwd van kartbaan tot evenementenlocatie die meer dan 1600 personen een onvergetelijke ervaring kan bezorgen. De fabriek is te huur voor evenementen, groot en klein.

Voor de gebroeders ’T Jong is niets te gek. Deze creatieve tweeling denkt graag met je mee om van je feest of bedrijfsactiviteit een onvergetelijk evenement te maken. Het is top dat de jonge ondernemers VVOG Harderwijk zo’n warm hart toe dragen. Jongens bedankt!!

Wil je meer weten over de Fabriek kijk dan eens op www.defabriek.nl

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief