Hoofd jeugd-shirtsponsor Douchezaak zoekt mensen!

3 Mei 2022 / Algemeen

Hoofd jeugd-shirtsponsor Douchezaak zoekt mensen!

Wil je naast het werk of school wat bijverdienen of zoek je een vaste baan, dan is het team van Douchezaak wellicht wat voor jou. Behalve dat Douchezaak van Harderwijker Wilbert Foppen een goed adres is voor een mooie badkamer, tegels en goed advies hebben ze ook ruimte voor een paar enthousiaste sportieve krachten.

Wij bezochten onlangs deze onderneming en stonden versteld van de mooie showroom en de nieuwste snufjes op badkamer gebied. Er is een breed assortiment aan badkamermeubels, kranen, baden, spiegels, verlichting, toiletten, radiatoren, wastafels, tegels en nog veel meer.

Nee verkopen is er bij de Douchezaak niet bij. Ze kunnen vanuit voorraad leveren tegen de scherpste prijzen en weten voor ieder budget iets moois te leveren. De verkoopadviseurs vinden ook voor de kleine ruimtes de beste oplossing. De Douchezaak bevindt zich op de grens Harderwijk-Ermelo aan de Eendenparkweg op nummer 3.

Tijdens ons bezoek liet Wilbert weten op zoek te zijn naar nieuwe medewerkers met ambitie en een klantvriendelijke inborst. Daar lopen er daar bij VVOG genoeg van rond. Ben je geïnteresseerd en zoek je een afwisselende baan in een jong en dynamisch bedrijf? Klop dan eens aan bij onze trouwe sponsor. Wil je meer weten over de vacatures? Kijk dan op de website van de Douchezaak bij “werken bij douchzaak” (onderaan de homepage).

Als je belangstelling hebt kun je je c.v. mailen naar esther@douchezaak.nl (vergeet er niet bij te zeggen dat je een VVOG ér bent). Of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact met met de Douchezaak via 0341-768999 of stuur een mail.

Er is in ieder geval ruimte voor:

  • Logistiek medewerker
  • Junior content marketing
  • Verkoopadviseur
  • Vakantiewerkers

Namens de sponsorcommissie van VVOG Harderwijk

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief