Nieuw Hoofd Jeugdopleiding VVOG Harderwijk

6 April 2022 / Jeugdcommissie / Algemeen

Carlo Dengerink heeft aangegeven dat hij als Hoofd Jeugdopleiding onze vereniging gaat verlaten. In het nieuwe seizoen gaat hij een nieuwe uitdaging aan als Hoofd Jeugdopleiding bij voetbalvereniging GVVV.
De afgelopen 3 seizoenen heeft Carlo in een moeilijke tijd (corona) veel arbeid voor de jeugdafdeling moeten verrichten. In de onderbouw heeft dit zeker zijn vruchten afgeworpen met als gevolg een grote aanwas van jonge spelers. Het bestuur wil Carlo heel erg bedanken voor alle mooie dingen die hij voor onze verenging heeft gedaan. Carlo, heel veel succes in je nieuwe uitdaging!

In de zoektocht naar een goede vervanger zijn wij in contact gekomen met Gerrit Hup. Gerrit is in Nunspeet woonachtig en kent onze verenging heel goed.
In het verleden is hij ook Hoofd Jeugdopleiding bij VVOG Harderwijk geweest en heeft in deze periode ook zijn KNVB opleiding als Hoofd Jeugdopleiding met succes afgerond.
Gerrit heel veel zin om weer bij VVOG Harderwijk te gaan beginnen. Hij heeft al aangegeven dat VVOG Harderwijk de afgelopen jaren goede stappen heeft gemaakt en dat hij graag wil voortborduren op de weg die is ingeslagen.

Wij zijn daarom ook heel erg blij dat Gerrit vol enthousiasme de rol van Hoofd Jeugdopleiding in het nieuwe seizoen wil oppakken.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief