TVM Foundation doneert € 3.000,-- aan VVOG Harderwijk

10 Februari 2022 / Sponsors

Niet alleen met sponsoring kan VVOG Harderwijk financieel geholpen worden. Frank Woestenburg, leider/trainer van een jeugdteam heeft zich hard gemaakt voor een donatie aan VVOG Harderwijk.

De TVM groep heeft een foundation ingesteld die jaarlijks maatschappelijke initiatieven met een blijvend karakter van clubs of verenigingen ondersteunt met donaties. Als werknemer heeft Frank de mogelijkheid om hiervan gebruik te maken en dat is met verve gedaan. In goed samenspraak met het bestuur is een verzoek ingediend voor een financiële bijdrage voor de aanleg van het nieuwe terras bij de kantine. Hiermee is gerealiseerd dat de doelgroep van mensen die slecht te been zijn, rolstoel-, rollator- en scootmobielgebruikers op het sportpark een beter toegang hebben.

Dat wij hiervoor een fantastisch mooi bedrag hebben ontvangen van € 3.000,-- zijn wij ontzettend blij mee. Grote dank aan Frank en TVM Foundation!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief