Ook Bockie gaat door

28 December 2021 / Algemeen

Donovan Bock (24) is een van de weinige voetballers die kan zeggen dat hij voor alle Harderwijkse clubs is uitgekomen. Want de Zeewoldenaar heeft zowel de kleuren van Zwart-Wit, Hierden als VVOG verdedigd.

Afgelopen seizoen sloot Donovan aan bij VVOG, in eerste instantie om mee te trainen en weer plezier in voetbal te krijgen. Dat ging dermate goed dat de linkspoot met de prachtige trap sinds dit seizoen deel uitmaakt van de A-selectie. Daar dwong hij ook al diverse basisplaatsen af, zoals tegen Dovo en Odin ‘59. 

Donovan heeft het goed naar zijn zin bij VVOG en heeft zijn contract met een jaar verlengd. De TC hoopt dat hij zijn voetbalkwaliteiten verder ontwikkelt en wenst hem veel voetbalplezier op de Strokel.

(Foto: Jaap Hop)

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief