Eppink door bij VVOG

28 December 2021 / Algemeen

Paul Eppink (30) knoopt er nog een extra seizoen aan vast bij VVOG, daarmee gaat de symphatieke sluitpost alweer zijn vierde contractjaar in bij VVOG.

Paul keept al sinds zijn 18e op hoog amateurniveau. Eerst acht seizoenen bij DVS’33 en sinds 18/19 dus bij de VVOG. Eppink vond het dit keer wat lastiger dan anders om een keuze te maken, maar dat lag niet aan de club of aan het niveau, maar aan de hele situatie rondom covid en de impact die dit heeft op zowel werk als sport.

De tc is content dat Paul heeft verlengd en wenst hem veel voetbalplezier op de Strokel. Net als alle sportliefhebbers hopen wij dat de competitie snel weer herstart kan worden.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief