Kurt & Dijkhof verlengen

19 December 2021 / Algemeen

De TC is verheugd te kunnen melden dat aanvoerder Yasin Kurt en aanvallende middenvelder Mitchel Dijkhof ook komend seizoen de groen-witte kleuren zullen verdedigen. Voor Kurt wordt dat al zijn 5e seizoen, na een vervelende blessure is hij sterk teruggekomen en heeft hij nog geen wedstrijd gemist. Grote klasse dus!

Dijkhof, dit jaar overgekomen van WHC, begon de eerste wedstrijd nog op de bank, maar speelde zich al snel in de basis. Met zijn techniek en spelinzicht brengt hij veel voetbal in de ploeg en regelmatig pakt hij ook zijn doelpuntje mee, waaronder een juweel van een treffer uit tegen Goes.

Topschutter De Graaf ook door

Jeremy de Graaf (12 doelpunten al dit seizoen), Bruce Lucke (herstellende van een blessure), Jake Wollgarten en de VVOG-talenten Matthias in’t Anker en Bart Hoeve zijn vastgelegd voor komend seizoen. Zij hebben nog een doorlopend contract.

Ook is er nieuws over vertrekkende spelers: de aflopende contracten van Randy Onuoha (3e seizoen) en Jeroen Buitenhuis (4e seizoen) zullen niet verlengd worden. VVOG bedankt hen voor hun inzet voor de club en wenst hen nog een goede 2e seizoenshelft toe.

TC versterkt met Vossie!

Verder is er mooi nieuws over de samenstelling van de technissie commissie. Sinds het begin van dit seizoen is oud-speler Thomas Vossebelt aangesloten bij de TC. De TC bestaat daarnaast uit Heimen Jansen, Laurens Sloot en bestuurslid Voetbalzaken Henk Drost.

Komende weken verwacht de technische commissie meer te kunnen melden over de samenstelling van de selectie voor komend seizoen.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief