DE VINYLDRAAIERS draaien door tijdens stamppot buffet van SLAGERIJ UIT DE BOSCH

26 Oktober 2021 / ZAVO

Zaterdag 6 november, na de wedstrijd tegen Barendrecht, organiseert supportersvereniging ZAVO weer een derde helft. Hierbij wordt er muziek gedraaid door de Vinyldraaiers. Onder het motto ‘Jullie Graaien Wij Draaien’, draaien deze totaal niet pretentieuze DJ’s alle vinylverzoekjes. Je kiest dus dat ene geliefde nummer uit 1 van die honderden lp’s of singletjes die in bakken voor je klaarstaan. Vanaf 18:00 uur kunt u vervolgens ook nog eens genieten van een heerlijk stampottenbuffet van Slagerij Uit de Bosch. U kent hem wel, de Gildeslager, Ambacht met passie! Wij hopen op uw komst!

Opgave stamppotbuffet kan tot 1 november bij de bestuursleden van Supportersvereniging ZAVO.

De kosten:

ZAVO-leden en club van 100 leden   :10,00 euro

Niet leden betalen                              :12,50 euro

Voor toegang tot de kantine gelden de op 6 november 2021 geldende corona maatregelen.

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief