Sven (JO9-1) verkocht al ruim 80 loten!

28 September 2021 / Algemeen

Sven won vorige jaar de 2e individuele prijs: Hij ging vorige maand naar zijn gewonnen wedstrijd van PEC Zwolle.

Alle jeugd onder de 12 jaar is gevraagd loten te verkopen middels de bekende lotenboekjes. Nieuw dit jaar is de verkoop via je persoonlijke QR code, hiermee kunnen alle lotenverkopers ook digitaal loten aanbieden.
De jeugd vanaf JO13 verkoopt loten digitaal. Ieder jeugdlid heeft een mail ontvangen met daarin een link naar zijn/ haar persoonlijke pagina. Deze pagina kan je via whatsapp en social media delen met als doel ouders, opa’s en oma’s, buren, ooms en tantes etc. te vragen loten van je te kopen.
In de meeste gevallen is de mail naar je ouders verstuurd, dus check bij je vader en moeder of de mail binnen is gekomen. Is dat niet het geval, check dan eerst de spambox en geef via je teamleider door als je de mail niet hebt ontvangen.

De opbrengst van de Grote Clubactie wordt gebruikt voor extra trainingsmaterialen, het organiseren van activiteiten zoals bijvoorbeeld het sinterklaasfeest en de toernooien. Verschillende acties, zoals De Grote Clucactie en onze jaarlijkse veiling, met de daarbij horende lotenverkoop, worden georganiseerd om extra geld voor de club binnen te halen. Het belang en de noodzaak van deze acties en het belang van de verkoop van deze loten wordt vaak onderschat. We vragen ouders en teamleiders hulp en medewerking te verlenen en bovendien de jeugdleden te enthousiasmeren zoveel mogelijk loten te verkopen.

Sven gaat in ieder geval door met verkopen en gaat voor de 100 loten, dit zijn 2 superloten en dat in je eentje, wat een prestatie!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief