In memoriam Gerrit Zwart

23 September 2021 / Algemeen

In memoriam Gerrit Zwart 

 

* 25 september 1937             † 21 september 2021

 

Vandaag bereikte ons het bericht dat Gerrit Zwart, lid van verdienste van onze vereniging VVOG, op dinsdag 21 september op 83 jarige leeftijd is overleden. 

Met Gerrit ontvalt VVOG één van de grondleggers van het succesvolle VVOG damesvoetbal in de jaren ’90 van de vorige eeuw. Gerrit kwam in aanraking met VVOG door zijn voetballende kinderen Michel en Monique. Al snel fungeerde hij als vrijwilliger in de technische commissie en leverde hij bijdragen in het damesvoetbal-bestuur. De laatste jaren was Gerrit een trouwe bezoeker tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal. Ook zagen wij hem regelmatig aan de lijn om te genieten van zijn voetballende kleinkinderen. 

Gerrit zal gemist worden op en naast de velden. 

Het bestuur wenst zijn vrouw Gerie Elgersma, kinderen en kleinkinderen veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke periode. 

 

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief