VVOG doet mee aan de Deen Sponsor Actie 2021

23 Juli 2021 / Algemeen

VVOG doet mee aan de Deen Sponsor Actie 2021.Dit is de laatste sponsoractie die Deen organiseert om verenigingen in het land financieel te helpen. VVOG is blij om samen met de Deen winkel aan de Vuldersbrink in Harderwijk hier invulling aan te geven.

Hoe werkt de Sponsor Actie?

De Sponsor Actie is van zondag 18 juli t/m 14 augustus 2021. Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de Deen winkel aan de Vuldersbrink staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Doneer je munt aan VVOG! Hoe meer munten de vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. De sponsormunten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 21 augustus.

Steun VVOG en doe mee!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief