PEC Zwolle voetbalkamp bij VVOG groot succes

17 Mei 2021 / Algemeen

Bijna 90 jonge voetballertjes hebben in de meivakantie drie dagen lang meegedaan met de PEC Zwolle voetbaldagen die plaatsvonden op het prachtige sportpark bij VVOG. Tijdens deze PEC Zwolle Voetbaldagen beleefden de kinderen 3 dagen lang, dagelijks van 8:30 – 14:30 uur, voetbalplezier onder begeleiding van de gediplomeerde jeugdtrainers.

Alle kinderen mochten zich eerst omkleden om te kunnen schitteren in het vernieuwde PEC Zwolle tenue. Elke dag had een afwisselend programma. Na het aanleren van nieuwe schijn- en passeerbewegingen brachten de deelnemers de aangeleerde skills in de praktijk tijdens verschillende kleine partijvormen. Er werden naast de diverse techniek-, spel- en partijvormen nieuwe Skill Games uit FIFA 21 op het voetbalveld door de kinderen uitgevoerd. VVOG heeft met PEC Zwolle een gouden jeugd convenant overeenkomst en zo maakten de kinderen ook nog kans om gescout te worden.

Het weer zat niet altijd mee maar zelfs tijdens de pauzes stond plezier voorop! De lunch en alle tussendoortjes werden verzorgd vanuit onze eigen VVOG kantine en werden door de deelnemers op de tribunes genuttigd. Alle voetballertjes gingen trots maar voldaan naar huis met een mooie medaille. Deze PEC Zwolle voetbaldagen zijn uiterst succesvol verlopen.

Wij bedanken https://peczwolle.voetbal-kampen.nl/ voor de organisatie en Jan Jansen van onze kantinecommissie voor alle goede zorgen.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief