Steun fonds Gehandicaptensport!

12 Maart 2021 / Algemeen

Bewegen is voor iedereen belangrijk maar misschien nog wel belangrijker voor mensen met een handicap. Zij moeten vaak in het dagelijkse leven al extra inspanningen leveren voor normale activiteiten. Het is dus des te belangrijker voor hen om fit te blijven. Misschien nog wel belangrijker zijn de sociale contacten die het sporten met zich meebrengt. Kinderen maar ook volwassen met een handicap hebben vaker te maken met een sociaal isolement. Deelname aan sport via een vereniging is een leuke en gezonde manier om in contact te komen met andere. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken.

 

Elk jaar in april halen duizenden collectanten, zowel digitaal als van deur-tot-deur, geld op voor Fonds Gehandicaptensport. Door Corona is het lastig om huis aan huis te collecteren en daarom pakt het Fonds Gehandicaptensport het dit jaar anders aan. Normaal gesproken gaat 100% van de digitale collecte naar het Fonds Gehandicaptensport maar dit jaar kan 50% van de opbrengst rechtstreeks naar onze club gaan, ter ondersteuning van de gehandicaptensport binnen onze vereniging en de vereniging zelf. Het Fonds Gehandicaptensport heeft ook VVOG gevraagd hieraan mee te doen.

Via de link: Zet een streep door beperking en onderstreep talent! (digicollect.nl)

of de QR code:

 

 

 

 

Kun je doneren. De digitale collectebus blijft tot eind van het jaar “open” staan.

Doneren jullie ook?

 

Bestuur VVOG Harderwijk

 

 

 

 

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief