Bruce Lücke naar VVOG

11 Januari 2021 / Algemeen

De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat Bruce Marley Lücke VVOG komt versterken. De boomlange verdediger uit Almere is pas 20 jaar en speelt dit seizoen centraal achterin bij SDC Putten.

In de jeugd kwam Bruce uit voor ASC Waterwijk en de jeugd van Almere City. Kenmerkend zijn de voetballende oplossingen die hij zoekt, zijn duelkracht en de sterke inspeelballen. De tc van VVOG denkt dat zijn kwaliteiten goed passen bij de manier waarop VVOG komende seizoen het spel van achteruit wil opbouwen.

Bruce is een contract voor twee seizoenen met VVOG overeengekomen. Hij hoopt zijn voetballende kwaliteiten bij VVOG zodanig verder te kunnen ontwikkelen, dat hij een volgende stap naar een BVO kan maken. VVOG geeft hem ook de ruimte als die mogelijkheid zich voordoet.

Het bestuur en de tc van VVOG wensen Bruce heel veel voetbalplezier op de Strokel.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief