Kerstgroet en terugblik op 2020

25 December 2020 / Algemeen

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters van VVOG,

 

Het jaar 2020 ligt bijna achter ons. Een ieder die betrokken is bij VVOG bereidt zich voor op de kerstdagen en Oud en Nieuw. Tijd voor bezinning. Vanaf medio maart van dit jaar staat ons dagelijks leven in het teken van de corona pandemie, de zorg voor onze omgeving en de zorg voor elkaar.

Vele VVOG’ers zijn ook werkzaam in de zorg of andere vitale sectoren. Dank voor jullie inzet de afgelopen periode en hopelijk blijft het, mede door ons eigen gedrag, werkbaar.

 

Ook het verenigingsleven ligt al maanden grotendeels stil. De jeugd traint wel en speelt ook veel onderlinge wedstrijden. Voor de senioren zijn de maatregelen vele malen heftiger. Want trainen en wedstrijden spelen is vooralsnog niet aan de orde. Dit is voor deze VVOG’ers een hard gelag. Mochten de maatregelen in januari versoepelt worden dan kunnen de trainingen en wellicht de wedstrijden weer worden opgestart. Mocht dit niet het geval zijn zal er in overleg met de seniorenteams nagedacht worden over een compensatie in welke vorm dan ook.

Vele vrijwilligers hebben de afgelopen maanden een extra stapje gezet en ervoor gezorgd dat de vereniging door kon blijven draaien. De stewards die ervoor zorgden dat alles coronaproof geregeld kon worden, de organisatie van de Dolfijntjes die er iedere zaterdag weer een feest van maakten, de trainers en leiders die de trainingen en wedstrijden verzorgden, de mannen en vrouwen van het wedstrijdsecretariaat, de onderhoudsploeg die het park weer mooier gemaakt heeft, de jeugdcommissie en TC die al bezig zijn met volgend seizoen, de bouwcommissie die de bouw van de kleedkamers heeft opgestart, de communicatiecommissie die er elke keer weer voor zorgt dat we onze prachtige site up to date houden en natuurlijk de kantinecommissie die ondanks geen bezoekers toch de boel draaiende houdt. Ik zal zeker VVOG’ers vergeten maar dat is niet omdat ik niet minder trots op ze ben maar omdat we zo vele betrokken VVOG’ers hebben. Langs deze weg nogmaals mijn dank voor jullie inzet het afgelopen jaar.

 

Voor onze sponsoren zijn het ook barre en onwerkelijke tijden. Ondanks de uitdagingen die zij momenteel ondervinden blijven zij VVOG veelal trouw en verwelkomen we zelfs nieuwe sponsoren of verlengen ze bestaande contracten. Dank voor jullie support.

Laten we hen zoveel mogelijk steunen door lokaal te shoppen !

 

Blijf allen gezond, denk om elkaar en ik hoop van ganser harte jullie in 2021 weer te mogen ontmoeten op de Strokel !

 

Namens het bestuur van VVOG

Fred-Jan Moll

Voorzitter

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief