Lotenverkoop ZAVO bij thuiswedstrijden

2 September 2020 / Algemeen

Aan alle supporters,

De start van de competitie staat weer voor de deur. We hopen er een mooi seizoen van te maken.

Voor het bestuur van de ZAVO zijn er nog veel onduidelijkheden over heel veel zaken. Zo weten we niet of we alle wedstrijden kunnen bezoeken en hebben we natuurlijk ook bij de thuiswedstrijden te maken met de corona maatregelen die ons worden opgelegd.

Dit betekent dat we de verkoop van de loten op een andere wijze vorm gaan geven. Zo zullen we de loten die we normaal gesproken verkopen bij de ingang, gaan verkopen bij de kantine. Dit zodat we gepaste afstand kunnen houden. Wij zullen ervoor zorgen dat er een handgel klaar staat.

De lotenverkoop bij het rad zal ook op een andere manier gaan gebeuren. Dit zal zaterdag na de wedstrijd worden uitgelegd. We gaan zelf de prijzen rondbrengen in de kantine zodat we ook hier gepaste afstand kunnen houden. Dus u hoeft dan niet zelf uw prijs te komen halen. Wel zullen we maar twee rondes draaien in plaats van drie. Houd hier dus rekening mee!

Het is goed mogelijk dat we in de komende weken het een en ander moeten aanpassen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Mocht u nog tips hebben, laat het ons dan weten.

Wij wensen jullie een sportief, maar bovenal gezond seizoen toe.

Groet namens het bestuur van de ZAVO

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief