De kantine gaat zaterdag weer open

30 Juni 2020 / Algemeen

Eindelijk mogen we weer. De versoepeling van de coronamaatregelen laat toe dat de sportkantines met ingang van 1 juli weer open mogen. Het bestuur heeft besloten om, ondanks de zomerstop voor de trainingen, toch het terras en de kantine voor onze leden en supporters open te stellen. Velen hebben het sociale aspect van de vereniging (te) lang moeten missen. Op 12 maart, een dag voor onze grote Veiling gepland stond, werden de eerste coronamaatregelen bekend gemaakt. Vanaf dat moment ging de kantine dicht en begon een heel bijzondere periode. Het bestuur kan zich voorstellen dat het fijn is om weer naar de club te kunnen komen en gezellig met elkaar een drankje te drinken of een balletje gehakt te eten. We danken Jan Jansen en zijn team voor hun bereidwilligheid om dit weer mogelijk te maken. De kantine gaat zaterdag van 14.30 tot 18.00 uur open.

Wij rekenen erop dat we met elkaar de geldende 1.5 meter afspraken in acht nemen en er een gezellige middag van maken. Als het ons allemaal bevalt, zullen we ook de volgende zaterdagen in juli open gaan.

Tot zaterdag! Het bestuur

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief