Tot nader orde GEEN activiteiten en kantine gesloten

12 Maart 2020 / Algemeen

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland heeft premier Mark Rutte donderdagmiddag tijdens een persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd. Eén van de maatregelen raakt onze sport. Trainingen en wedstrijden gaan voorlopig niet door en onze kantine zal tot nader orde gesloten zijn.

 

Wij hadden zelf al besloten de Veiling en het sponsor event van aanstaande maandag uit te stellen. Vandaag wordt duidelijk dat we een goed besluit hebben genomen.

De nieuwe maatregelen gelden in ieder geval tot en met 31 maart. Het bestuur benadrukt dat we geen activiteiten op onze velden willen zien. Het bestuur komt vanavond bij elkaar om verdere gevolgen of maatregelen te bespreken. Voor nu is het belangrijkste nieuws dat het op ons Sportpark De Strokel voorlopig heel stil zijn.

 

Wij vragen u de media en onze site te blijven volgen.

 

Het bestuur

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief