Snijders blijft, Finn en Dani gaan

3 Februari 2020 / Algemeen

 

Jeffrey Snijders heeft zijn contract bij VVOG met één seizoen verlengd. De amersfoortse ‘strijder’ gaat daarmee komend seizoen zijn vijfde contractjaar in op de Strolel. Bij VVOG heeft Jeffrey zich doorontwikkeld tot een multi-functionele speler die zowel als rechtsback als op het middenveld goed uit de voeten kan. De TC is blij met zijn contractverlenging en denkt dat er nog voldoende rek in zijn ontwikkeling zit .

Helaas is er ook minder goed nieuws te melden. Onze linksback Finn Kluiver heeft laten weten de aanbieding van VVOG naast zich neer te leggen. Hij is dit jaar overgekomen vanuit de jeugd van Fc Twente om zich bij VVOG zo snel mogelijk door te ontwikkelen. Zijn goede ontwikkeling is ook menig ander club niet ontgaan, vandaar dat Finn heeft besloten ‘een deurtje’ verder te gaan. Binnenkort zal bekend worden bij welke club dat is. In ieder geval wenst VVOG hem heel veel succes bij zijn volgende stap(pen). 

Ook Dani van Dijk heeft VVOG laten weten komend seizoen niet meer op ‘de Strokel’ te zullen acteren.  De bij VVOG opgeleide speler is dichtbij het eerste van de groen-witten gekomen, maar hij vindt dat op dit moment zijn ontwikkeling teveel stopt bij gebrek aan kansen in de A-selectie. De TC heeft begrip voor de beslissing van de centrumspits en hoopt dat hij een mooie club vindt waar hij veel aan spelen toekomt.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief