Maikel Lange naar VVOG

23 Januari 2020 / Algemeen

De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat Maikel Lange (27) komend seizoen bij VVOG komt voetballen. De technisch getalenteerde linkspoot kan op diverse posities op het middenveld uit de voeten.

De Apeldoornse middenvelder is opgeleid bij FC Utrecht, waar hij van zijn 15e tot 20e speelde. Daarna is hij bij FC Lienden gaan voetballen waarmee hij in het seizoen 14/15 algeheel amateurkampioen van Nederland werd. Vervolgens speelde hij twee jaar voor vv Nunspeet, 2 seizoenen voor CSV Apeldoorn en dit seizoen speelt hij bij zijn jeugdliefde Columbia waar hij dit seizoen kampioen mee hoopt te worden.

TC en bestuur wensen Maikel veel succes bij VVOG!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief