Bestuurders Fred en Antonio wassen de auto van de hoogste bieder

1 Januari 2020 / Algemeen

Tijdens de Veiling werd er een item ingebracht, waarbij de bestuurders Fred en Antonio tegen het hoogste bod de auto van de bieder zouden wassen. Klaas Uit de Bosch, VVOG-er in hart in nieren, bood het meest. Klaas had bovendien met zijn bedrijf F&F Verpakkingen al een forse bijdrage geleverd in al het grafische drukwerk, waaronder het speciale magazine. Afgelopen zaterdag werd tijdens het oliebollentoernooi onder toeziend oog van de deelnemers en belangstellenden de luxe bolide van Klaas vakkundig gewassen. Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant werd goed aangepakt. Na grondige inspectie werd het werk opgeleverd. Als extraatje kreeg Klaas het gratis advies zijn auto een beetje te onderhouden en geen rommel te laten slingeren.

Wat de bestuurders in maart bij de volgende Veiling gaan doen is nog een verrassing. Vrijdag 13 maart 2020 is de volgende editie en de organisatie is in volle gang.

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief