ZAVO marathon klaverjassen en nieuwjaarsreceptie

25 December 2019 / ZAVO

De klaverjas marathon start op zaterdag 4 januari aanstaande om 10:00 uur. Inloop is vanaf 9.30 uur. De kosten zijn 15 euro per persoon, dit is inclusief de lunch. Je kunt je opgeven bij één van de bestuursleden van de ZAVO.

Verder nodigen wij jullie op 6 januari, mede namens het bestuur van VVOG, van harte uit om samen met ons te proosten op een sportief, succesvol en bovenal gezond 2020. 

De voorzitter van VVOG, Fred Moll, zal jullie namens VVOG meenemen in de plannen en uitdagingen van onze vereniging voor 2020. Daarbij zal ook het startschot worden gegeven voor enkele acties die voor komend jaar op het programma staan. VVOG “Op naar de Top” realiseren wij met onze leden, vele sponsoren en een team geweldige vrijwilligers.

Wij wensen een ieder namens het bestuur fijne feestdagen en ontvangen jullie graag onder het genot van een hapje en drankje op maandag 6 januari 2020 om 20.00 uur in de kantine van ons sportpark de Strokel.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief