Yannick Bouw naar VVOG

17 December 2019 / Algemeen

De technische commissie van VVOG is erin geslaagd om goalgetter Yannick Bouw (23) naar VVOG te halen. Hij sluit direct na de winterstop al aan bij de selectie van interim-trainer Henk Drost.

VVOG had Yannick Bouw al een paar jaar lang op de korrel. De aanvaller uit Nijkerkerveen toonde zowel bij Veensche Boys, Eemdijk als VVSB aan dat hij het net makkelijk weet te vinden. Zo wist hij afgelopen seizoen nog 16 keer te scoren voor VV Eemdijk dat toen net als VVOG in de derde divisie zaterdag uitkwam.

Yannick kan op meerdere posities in de aanval uit de voeten, maar zijn favoriete posities zijn op 9 en 10. Daarmee lijkt VVOG een goede vervanger te hebben gebonden voor Mike Ahrens die de groen-witten vanaf komend seizoen inruilt voor Sparta.

De TC is verheugd over de komst van Bouw: “In de aanloop naar dit seizoen hebben we al diverse gesprekken met Yannick gehouden, maar uiteindelijk koos hij voor VVSB dat toen nog in de tweede divisie speelde. Het is een complete en makkelijk scorende aanvaller die afgelopen jaren heeft laten zien dat hij minimaal op het derde divisieniveau thuishoort. VVOG gaat ongetwijfeld nog veel plezier aan hem beleven”.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief