Afhalen Jumbo Spaaractie

6 December 2019 / Algemeen

De gepersonaliseerde VVOG artikelen die onlangs gespaard konden worden bij de Jumbo, kunnen morgen 7 december afgehaald worden bij de RSG, Eisenhowerlaan 59 in Harderwijk.

Als het goed is, heeft iedereen die een VVOG artikel bij elkaar heeft gespaard en online via MyClubStore heeft besteld, een mail ontvangen van MyClubStore met de volgende tekst:

Beste klant,

Enige tijd geleden heeft u een of meerdere (gepersonaliseerde) sportartikelen besteld tijdens de MyClubStore actie bij Jumbo Harderwijk Drielanden en/of Stadsweiden. Bij deze willen wij u informeren dat uw bestelling momenteel geproduceerd en gepersonaliseerd wordt.

In overleg met Jumbo is besloten om de uitgifte van de gepersonaliseerde artikelen te voorzien vanuit de aula van middelbare school RSG Slingerbos op zaterdag 7 december:

  • zaterdag 7 december van 09.30 - 15.30 uur

Adres: Eisenhowerlaan 59, 3844 AS, Harderwijk

Bij afhaling van uw bestelling, dient u onderstaande pakbon aan te kunnen tonen.

Let op: ophalen van gepersonaliseerde artikelen is enkel mogelijk op bovenstaande dagen. Bent u verhinderd? Geen probleem, op vertoon van de pakbon mag ook iemand anders uw atikel(en) ophalen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op de uitgifte locatie op deze dag en danken u nogmaals voor uw bestelling.


Pakbon


60 VVOG

Beste 

Hierbij uw bestelling,

Email:
Naam besteller: 

481907

 

VVOG - Handdoek 50x100 cm 

Met vriendelijke groet,

MyClubStore

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief