Vrijwilligers kantineteam ontvingen nieuwe shirts

5 November 2019 / Algemeen

Onlangs hebben de eerste vaste vrijwilligers van ons kantineteam, Diana, Sabine, Astrid, Nel, Henri, Hans en Martinus, het nieuw poloshirts in ontvangst genomen. Het shirt is bedrukt met het “op naar de top” logo, de Harderwijkse vlag en het logo van support Casper.  Met dat laatste dragen wij bij aan meer bekendheid voor die belangrijke Stichting wat onderzoek doet naar het bestrijden van alvleesklierkanker.  Coordinator Jan Jansen hoopt dat het mooie shirt een extra aantrekkingskracht heeft en mensen uitnodigt om zijn team vrijwilligers te komen versterken. Er zijn meer handjes nodig om het rooster rond te kunnen krijgen en de kantine ook op de woensdagmiddag, maandag- en , dinsdagavond te openen.

Wil je het gezellige team een paar uurtjes komen helpen of heb je vragen…? Neem dan gerust even contact op en we beantwoorden alle vragen.

Aanmelden kan via vrijwilligers@vvog.nl.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief