VVOG 3 ook een Superlot!

22 Oktober 2019 / Algemeen

Het derde sluit aan in de rij van kanshebbers op de superprijs, een feestavond ter waarde van € 5.000,00 voor de vereniging. Mocht de prijs op de lotnummers van dit team vallen, dan zitten we goed!

En heb jij al je familie, vrienden, kennissen en klasgenoten al je Grote Clubactie pagina link al toegestuurd? 

De werkgroep “Grote Club Actie” is benieuwd welk team de volgende wordt die met een Superlot op de foto gaat. De prijs van een Superlot is € 150,00. Daarmee ontvang je maar liefst 50 loten en kan er onder andere een clubfeest ter waarde van maar liefst € 5000,00 worden gewonnen. 13 december weten we of een team van VVOG de grote prijs heeft gewonnen. We hopen het beste maar zijn bovenal content met de inzet van alle deelnemende teams. Bedankt !!!

Wil je meer weten over de Grote Club Actie kijk dan op www.clubactie.nl

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief