Ook het Bestuur koopt een Superlot!

18 September 2019 / Algemeen

Het Bestuur kon zich natuurlijk niet onbetuigd laten, nadat het eerste van VVOG al Superloten kocht, en heeft afgelopen zaterdag ook gelijk een Superlot aangeschaft.

Afgelopen zaterdag is de Grote Clubactie officieel gestart en mocht er met veel enthousiasme verkocht gaan worden. Zoals eerder aangekondigd kon dit met de bekende lotenboekjes (jeugdspelers t/m JO11) en met digitale lotenverkoop (vanaf JO13).

Leden van af de JO13 hebben afgelopen zaterdag een mail ontvangen met daarin een link naar hun eigen online persoonlijke verkooppagina. Deze mail is gestuurd naar de bij ons bekende emailadressen. Bij de jeugd is dat vaak het emailadres van een ouder. Als de mail niet ontvangen is, check dan eerst de spambox. Als de mail ook daar niet is binnengekomen, geef dit dan gelijk even door aan de leider van jouw team. Hij of zij zorgt er dan voor dat het juiste emailadres wordt toegevoegd en komt de mail met de persoonlijke verkooppagina alsnog.

Heb je al op de website van de Grote Clubactie gekeken naar de Tips & Tricks om zoveel mogelijk loten te verkopen? Hieronder de link en veel succes met de verkoop!

https://clubactie.nl/lotenverkopers_tips_tricks.html

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief