Uitdelen wedstrijdkleding en trainingspullen

21 Augustus 2019 / Kledingcommissie / Algemeen

Zaterdag aanstaande 24 augustus is er de mogelijkheid voor de teams die aankomende weken een oefen- of bekerwedstrijd spelen om wedstrijd kleding te komen halen. Speel je voorlopig nog geen wedstrijd dan is het nog niet nodig om tenues af te halen.

Later volgt er nog een speciaal moment voor de uitgifte van onze nieuwe tenues voor iedereen.

Daarnaast is er de mogelijkheid voor alle teams die nog geen trainingsspullen hebben, om die op te halen samen met de sleutels van kleedkamer en dergelijke.

De tijden voor de teams zijn:

08:00 - 10:00 uur        JO08 t/m JO11

10:00 - 12:00 uur        JO13 t/m JO19

Mocht je deze zaterdag niet in de gelegenheid zijn probeer dan eerst of je een vervanger kan regelen. Mocht dit ook niet lukken, neem dan contact op met vvog@kleding.nl voor kleding of hart.jansen@telfort.nl voor trainingsspullen.

Met vriendelijke groet, Reijntje de Vries en Hartger Jansen

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief