Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken als teammanagers

25 Juni 2019 / Algemeen

Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken komend seizoen als teammanagers van het eerste elftal. Beide clubmannen kunnen hun eigen werk niet meer combineren met de taak als teammanager.

Goossen en Klaas zijn een begrip op De Strokel. Ze zetten zich al jaren in voor de jeugd, activiteiten en het eerste elftal van de Groen Witten. Ze waren voorzitter en vicevoorzitter van de VVOG-jeugd en jarenlang belangrijke krachten op de achtergrond bij VVOG-1.

Het bestuur van VVOG wil Goossen en Klaas daarom bedanken voor hun tomeloze inzet voor de club. “Goossen en Klaas hebben zich voor 200% ingezet voor VVOG. Ze hebben uit echte clubliefde altijd klaar gestaan voor de vrijwilligers, spelers en de club. Het bestuur waardeert deze inzet enorm.”

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief