Laatste kans voor unieke mogelijkheid shirtsponsoring

27 Mei 2019 / Algemeen

 

Vanaf volgend seizoen dragen alle teams van VVOG een mooi nieuw tenue. Deze is speciaal voor ons ontwikkeld en zit er flitsend uit.

Het nieuwe shirt bied ook mogelijkheden voor shirtsponsoring. Er zijn nog slechts een paar plekken beschikbaar. Voor de jeugdafdeling is er nog een plek op de achterzijde en de voorzijde beschikbaar. Stel je voor dat alle jeugdteams met uw bedrijfsnaam op het shirt spelen. Dat is toch prachtige reclame!

Dit is de laatste mogelijkheid om van deze gelegenheid gebruik te maken. Twijfel niet en neem voor vragen snel contact op met Cees ten Hove van onze sponsorcommissie. c.ten.hove@kpnplanet.nl of sponsorcommissie@VVOG.nl

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief