Abdel Yahiaoui nieuwe trainer VVOG 2

8 Mei 2019 / Bestuurslid Voetbalzaken / Algemeen

Volgend seizoen is er een nieuwe trainer voor VVOG 2. Abdel Yahiaoui gaat Laurens Labots opvolgen

Abdelkarim is sinds juli woonachtig in Harderwijk en is samen met zijn vrouw en 2 kinderen hierheen verhuisd vanuit Hoorn. Werkzaam als financieel adviseur bij de ING Bank in Amsterdam. Als aanvaller heeft hij in de top gespeeld van het amateur voetbal. Onder andere bij clubs als Zwaluwen '30, Hollandia, sv Marken en de Zouaven. 

Trainerservaring heeft hij opgedaan bij de jeugd van De Blokkers O17, Hollandia O17 en O19 en Purmersteijn O17. Allen Divisie niveau. En seniorenteams die hij heeft getraind zijn De Blokkers 1 (interim), Kwiek '78 als assistent en op dit moment nog als assistent trainer van FC Almere (2e klasse). Het is een ambitieuze trainer die het prettig vind om met jeugdige spelers te werken.

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief