Verkoop en nuttigen van alcoholhoudende drank bij VVOG

29 April 2019 / Bestuur VVOG / Algemeen

We wijzen u nog eens op ons alcoholbeleid. Het gebruik van alcohol onder de jongeren brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. De overheid controleert mede hierom streng op de verkoop en het nuttigen van alcohol.

Ondanks ons aangescherpt beleid hieromtrent, zijn we de afgelopen twee jaar niet goed door de steekproeven gekomen. Dit wordt gedaan vanuit de gemeente en het zogeheten nalevingsonderzoek. Het is spijtig dat ondanks de aandacht er nadrukkelijk op ons wordt gelet.

We doen een dringend beroep op onze vrijwilligers, leden en onze gasten om zich aan de regels en afspraken te houden. Wij willen dat iedereen tot de leeftijd van 25 jaar zich verplicht (uit zichzelf) legitimeert.

Kantinemedewerkers zullen hier scherp op toezien. Leiders en trainers van de ‘oudere jeugd’ roepen we (nogmaals) op het alcoholbeleid te bespreken met de spelers.

We vragen de personen die wel alcoholhoudende drank mogen kopen met klem om geen drankjes voor anderen die nog geen 18 jaar zijn te kopen. We benadelen hiermee de vereniging. Laten we elkaar scherp houden. Alvast bedankt voor je medewerking !!

Voor ons alcoholbeleid, zie onze website:

https://www.vvog.nl/clubinformatie/beleid/alcohol

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief