Boodschap selectie voor VVOG-SJC

27 Maart 2019 / Algemeen

Zaterdag staat de belangrijke wedstrijd VVOG-SJC op het programma. Een wedstrijd met grote belangen voor beide ploegen. De Groen Witten staan nu nog zes punten boven de gevarenzone en willen deze positie zaterdag verstevigen!

De selectie van VVOG-1 wil zich via deze weg richten naar het Groen Witte Legioen. “We hopen dat alle VV0G-supporters ons positief willen steunen in deze belangrijke wedstrijd tegen SJC! Als jullie je opstellen als een echte twaalfde man kunnen we samen de drie punten in eigen huis houden.”

“Wij gaan ons uiterste best doen op het veld. Wij zullen strijden voor iedere meter en ons voor 200% inzetten voor deze mooie club. Wij gaan alles op alles zetten om zaterdag de drie punten op De Strokel te houden!”

“Wij hopen jullie zaterdag trots te kunnen maken! Daarnaast hopen wij dat jullie ons ook trots maken. Maak sfeer, laat je horen en steun je club op een positieve manier!”

FORZA VVOG!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief