Johan Boone overleden

15 Februari 2019 / Redactie / Algemeen

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde erelid Johan Boone op de leeftijd van 75 jaar.

In de algemene ledenvergadering van 8 december 2009 is Johan benoemd tot erelid. Johan heeft zich maar liefst 32 jaar ingezet voor VVOG. Johan stamt uit een voetbalfamilie en begon met voetballen op 12-jarige leeftijd in de jeugd van VVOG. Mooie herinnering voor Johan was de wedstrijd in het seizoen '66/'67 tegen Apeldoorn waar hij met beide broers in VVOG 1 speelde. Hoogtepunt was ook als selectiespeler het behalen van het algemeen amateurkampioenschap in 1969.

Na zijn actieve voetbalcarrière bleef Johan actief voor VVOG. In 1977 werd hij bestuurslid Facilitair. Ook was Johan gedurende 4 jaar de gewaardeerde assistent-trainer van Jan Lankreijer (seizoen 1983/'84 t/m seizoen 1986/'87). Verder was Johan betrokken bij het lagere elftallen toernooi, het latere Henk van de Kolk toernooi.

Het overlijden van zijn vrouw in 2012 en later steeds verdere achteruitgang van zijn gezondheid, maakte het leven niet makkelijk voor Johan. De laatste periode was hij gedwongen om te verhuizen naar verpleegtehuis Sonnevanck. Bijna iedere thuiswedstrijd was hij tot het laatst toe aanwezig, eerst met behulp van zijn rollator en later in zijn rolstoel, geholpen door zijn zoon Marcel. Johan, wij zullen je enorm missen, zittend op je stoel in ons Businesshome in afwachting van de wedstrijd.

Voor het vele goede werk dat Johan gedurende zo lange tijd in het belang van onze vereniging heeft gedaan zullen wij hem steeds met grote dankbaarheid gedenken.

Maandag 18 feburari zal er om 13:30 uur een dankdienst worden gehouden in de kerkzaal van Verpleeghuis Sonnevanck, Sonnevancklaan 2 te Harderwijk. Aansluitend zal de begrafenis omstreeks 15:00 uur plaatsvinden op de gemeentelijke begraafplaats Oostergaarde, Oosteinde 12 te Harderwijk.

Er is gelegenheid tot condoleren voor aanvang van de dankdienst van 12:30 uur tot 13:15 uur in voornoemde kerk.

Bestuur VVOG

 

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief