FIFA19 toernooi gewonnen door team Tequila

1 Januari 2019 / Jeugdcommissie / Algemeen

Zaterdag 29 december 2018 vond voor de tweede maal het playstation FIFA19 toernooi bij VVOG plaats. Vanaf 11.00 uur werd er door 28 koppels fanatiek gestreden in 7 poules van 4 koppels. Alle nummers één en twee en de beste 2 nummers 3 gingen door naar de knock-out fase.

Jong en oud streden geconcentreerd en bloed fanatiek tegen elkaar, omringd door vriendjes, familie of teamgenoten. Uiteindelijk bleven er twee koppels over die op het grote scherm de finale mochten spelen, het koppel Duo Penotti tegen Tequila was een droomfinale die uiteindelijk door de jongens van koppel Tequila (Luc en Lars) verdiend werd gewonnen.

De nummers 3, 2 en 1 kregen uit handen van Bram van Polen de prijzen uitgereikt.

We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi.


 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief