Overheerlijke oliebollen te koop tijdens oliebollentoernooi

18 December 2018 / Redactie / Algemeen

Vanaf 's morgens vroeg worden ze al gebakken...

... dus de eerste spelers en toeschouwers die om 11.00 uur het sportpark betreden voor het FIFA19 toernooi zullen worden verwelkomt door de heerlijke geur van vers gebakken oliebollen!!

In de loop van de middag gaat het toernooi over in de poules voor de senioren en uiteraard zullen daar ook de nodige oliebollen worden genuttigd voor een goede bodem.... Dit toernooi begint om 15.00 uur.

Gedurende deze dag zijn er oliebollen te koop. Ze zijn verkrijgbaar voor € 0,80 per stuk en voor een zak van 10 oliebollen betaalt u € 7,50. Appelbeignets kosten 1 euro per stuk.

Koop ze voor jezelf, voor familie, voor oudjaarsavond, maar vooral ook voor VVOG !

Vooraf bestellen kan bij Jan Jansen door een mail te sturen naar janjansen1953@hotmail.com. Bestellingen kunnen afgehaald worden vanaf 11.00 uur.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief