OMVR Advocaten verlengt haar bronzen sponsorovereenkomst

28 Juni 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

Tijdens de slotavond van de business club zijn twee sponsorovereenkomsten getekend. 

Beide overeenkomsten betreffen verlengingen van bestaande contracten. Eén daarvan is de voortzetting van het bronzen sponsorschap van OMVR Advocaten voor de komende drie jaar. Deze Harderwijkse onderneming draagt onze Harderwijkse vereniging een warm hart toe en wij zijn blij dat deze onderneming ons op deze manier blijft supporten.

Waarschijnlijk bij een ieder al bekend, maar toch nog even aanvullende bedrijfsinformatie!

OMVR advocaten + notariaat is dé krachtenbundeling van juridisch specialisten in de regio Gelderland en Flevoland. Met meer dan twintig juristen verdeeld over onze drie vestigingen zijn zij één van de grootste juridische dienstverleners in de regio. Zij bieden u maatwerk: Hun expertise toegespitst op uw persoonlijke wensen en situatie. Deskundig advies, helder en doelgericht.

http://omvr.nl/nl

 

 

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief