Vele handen maken licht werk op zaterdag 30 juni

3 Juni 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Zaterdag 30 juni hopen we er met elkaar een gezellige en bovenal nuttige dag van te maken. Ons prachtige complex is, na een seizoen van intensief gebruik, weer toe aan een opfrisbeurt en herstelwerk. Hiervoor vragen we hulp.

We realiseren ons dat veel vrijwilligers het afgelopen seizoen weer heel goed werk hebben gedaan. Ook onze leden hebben hun beste beentje voor de club voor gezet. Het bestuur kan niet vaak genoeg benadrukken trots te zijn op alle inzet. Heel veel dank daarvoor allemaal !!!

Om ook de mannen die dagelijks voor de club in de weer zijn met het onderhoud van de gebouwen, een periode van rust te gunnen, hebben we besloten toch nog een keer een beroep op spelers, ouders, vrijwilligers en supporters te doen. Het ploegje vrijwilligers die dagelijks voor de club in de weer zijn om alles goed te onderhouden dunt wat uit. We komen echt handjes te kort. Om die reden dit initiatief. Veel ouders hebben bij de aanmelding van hun kind opgegeven wat voor de vereniging te willen doen. Daar zijn we heel blij mee. Langs deze weg doen we dan ook een oproep om je voor 30 juni aanstaande aan te melden. We gaan in groepen aan de slag. Denk de binnen en buitenzijde van de kantine, kleedkamers, kleine klusjes rond de velden, lichte schilderwerkzaamheden,
hoofdveld, onderhoud apparatuur en nog veel meer. Er volgt later een overzicht met nadere uitleg. Om een verdeling te maken hopen we deze week nog wel veel aanmeldingen te ontvangen.

Hapje en drankje: Er wordt uiteraard goed voor ons gezorgd. Onze kantine coördinator Jan moet wel weten op hoeveel mensen hij moeten rekenen. Op dit moment hebben we nog een heel bescheiden lijstje.

Vele handen maken licht werk.


Onder de deelnemers zullen we enkele dinerbonnen verloten. Je kunt je opgeven bij je afdeling coördinator, het wedstrijdsecretariaat of via mail bij facilitair@vvog.nl. Graag je naam, e-mailadres en telefoonnummer opgeven.

Alvast onze hartelijke dank !!!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief