De IJszaak nieuwe vriend- en bordsponsor

25 Mei 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

Wij verwelkomen dan ook graag De IJszaak bij onze businessclub.

Bij De IJszaak kan gekozen worden uit ruim 40 verschillende smaken ambachtelijk schepijs ( en ook suikervrij, lactosevrij- en glutenvrij ijs). Naast schepijs heeft De IJszaak ook softijs, milkshakes, ijscoupes of een heerlijk vers bereid kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

De missie van De IJszaak is om haar gasten te laten genieten van een heerlijk vers bereid ambachtelijk ijsje. De heerlijke volle smaak van boerenmelk met de beste ingrediënten. Gemaakt met de modernste machines. Een ijsje dat met veel liefde en passie is gemaakt door onze gediplomeerde ijsbereiders.

Dat moet u zeker een keer gaan proeven en dan beloven wij u dat u er zeker van zult genieten!

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief