De aanvoerder van Harderwijk is er klaar voor!

24 Mei 2018 / Algemeen

Bij de eerste ontmoeting tegen DVS'33, op 13 januari van dit jaar, overhandigde Antonio Vivas onze burgemeester Van Schaik weer een speciale aanvoerdersband. Dit collectors item was al eerder in bezit van de burgemeester en werd met trots in onze gemeentehuis getoond.

Op een dag was die verdwenen.  De aanvoerdersband is kennelijk een keertje geleend zonder terug te brengen.  Tja, wie wil nu niet zo'n bijzondere band?!

Op de nieuwjaarsreceptie vernamen Antonio en Fred van de burgemeester dat zijn aanvoerders band was verdwenen.

De bestuurders bespeurden enige teleurstelling en hebben er alles aangedaan om de burgemeester weer zichtbaar "onze" aanvoerder te laten zijn.

Onze burgemeester is niet alleen trots op zo'n mooie VVOG aanvoerdersband maar met name ook gelukkig met de tekst die er op staat :Respect en Fair Play. Dat is wat de sportverenigingen van Harderwijk willen uitstalen.

Wij zijn trots op een burgermeester die zijn clubs komt aanmoedigen.

Antonio heeft de burgemeester een nieuwe band overhandigd, met de afspraak dat deze zorgvuldig wordt bewaard en bij iedere ontmoeting van de twee clubs wordt meegenomen.

Nu maar hopen dat burgemeester Van Schaik aanstaande zaterdag een winstpartij kan bijschrijven op het lijstje van onderlinge duels met zijn collega uit Ermelo.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief