Guido de Graaf naar Swift

27 Maart 2018 / Algemeen

Guido de Graaf heeft de TC laten weten komend seizoen uit te komen voor Swift uit Amsterdam. De van sv Huizen afkomstige aanvaller, die zowel in de spits als op de 10 positie uit de voeten kan, kwam tot op heden tot drie competitietreffers. De Graaf: “Ik had mij veel voorgesteld van de overstap van VVOG, maar helaas is het anders gelopen dan ik had gehoopt”.

Met zijn keuze voor Swift, dat uitkomt in de hoofdklasse A, gaat Guido een stuk dichter bij huis voetballen en kan hij met de fiets naar de training.

De TC dankt Guido voor zijn inzet voor VVOG en hoopt dat hij in het restant van het seizoen nog het een en ander van zijn kwaliteiten kan laten zien.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief