VVOG B1 zoekt assistent-trainer

22 Oktober 2008 / Redactie / Jeugd




door Jeugdcommissie

VVOG heeft nog steeds niet de geschikte persoon gevonden om trainer David Wagensveld te assisteren tijdens de trainingen en wedstrijden van VVOG B1. Dit jeugdselectieteam dat bestaat uit een groep fanatieke en spontane spelers. De trainingen zijn op maandag en woensdag van 19 uur tot 20.30 uur. De thuiswedstrijden worden gespeeld om 12.30 uur. Kom gewoon eens vrijblijvend een kijkje nemen tijdens een training en/of wedstrijd.
Wilt u graag invulling geven aan deze functie of heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met het hoofd opleidingen Gerrit Hup, tel. 06-53357157. Verder kunt u uiteraard altijd in gesprek gaan met David Wagensveld, de trainer van VVOG B1. Ook kunt u zich aanmelden via de VVOG site.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief