Eerste VVOG FIFA18 toernooi groot succes!!

2 Januari 2018 / Toernooicommissie / Algemeen

Zaterdag 30 december 2017 vond het eerste FIFA18 toernooi plaats in de kantine van VVOG. Vanaf 11.00 uur 's morgens streden 40 koppels (80 deelnemers) om de eerste plaats. Ieder koppel kreeg muntjes om wat te kunnen eten en drinken of te genieten van een vers gebakken oliebol!

Op 10 tv-toestellen werden de wedstrijden gespeeld, er waren 10 poules van 4 koppels, waarvan alle nummers 1 uit de poule en de beste 6 nummers twee door gingen naar de volgende ronde. Dat er fanatiek gegamed werd was duidelijk te horen, de koppels die niet speelden stonden rondom de schermen waar wel op gespeeld werd en na diverse bloedstollend spannende potjes, hadden we uiteindelijk een droomfinale die op het grote scherm door alle aanwezige deelnemers werd gevolgd.

Na een spannende wedstrijd won het koppel FIFA Masters (Nathan Wels & Yasin Tas) met 4-3 van het koppel JO15-1 ( Thijs Eggink & Jochem van Weeghel). Uit handen van Bram van Polen ontvingen de winnaars 4 kaarten voor de wedstrijd PEC-Zwolle - NAC op zaterdag 20 januari en tevens mogen de beide finalisten het opnemen tegen PEC Zwolle's  eSports-gamer, een onverwachte maar super gave extra prijs van PEC Zwolle! De nummers twee ontvingen beide een door Bram van Polen gesigneerde bal en de nummers 3 via Acerbis een setje trainingskleding.

We kunnen mede namens de organisatie (Jordi Roelofsen, Laurens Labots, Kevin v/d Vlag, toernooicommissie en de jeugdcommissie) concluderen dat dit een zeer geslaagd toernooi was, wat wij graag eind 2018 nogmaals willen organiseren. Naast de nummers 1, 2 en 3 was er ook een prijs voor het meest origineel geklede team, deze prijs is op de dag zelf niet uitgereikt, echter iedereen was er unaniem over: FC MAREZ ontvangt op korte termijn een origineel cadeau uit handen van Jordi Roelofsen en Laurens Labots namens de organisatie.

Via deze weg wil de organisatie iedereen bedanken die zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan dit mooie nieuwe evenement!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief