Sponsoren op bezoek bij Overhoff Telecom & ICT

2 November 2017 / Sponsorcommissie / Sponsors

Afgelopen maandag was het zover, het bedrijfsbezoek van de business club van VVOG aan Overhoff Telecom & ICT.

Dit jaar heeft de VVOG Business Club gemeend meer kansen te moeten bieden aan bedrijven om zichzelf in de spotlights te zetten binnen de muren van hun eigen bedrijf. Overhoff Telecom & ICT was de eerste die de deuren opende voor zowel business club leden als partners van hun eigen bedrijf.

Mike Overhoff en Jan-Erik Issing verwelkomden de gasten in de showroom aan de Lorentzstraat, waarna Erik Remmerstwaal van DearBytes een mooi verhaal vertelde over hoe je de Kroonjuwelen van je bedrijf beter kan beveiligen in de digitale wereld en wat daarbij de do's and dont's zijn. Na de presentaties volgde nog een rondleiding door het pand. Kortom een leerzame avond, die gezellig afgesloten werd in de sfeervolle bar van Overhoff met een hapje en een drankje.

Wij bedanken Overhoff Telecom & ICT voor de gastvrijheid en het organiseren van deze mooie avond.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief