Steun VVOG in de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

18 Oktober 2017 / Redactie / Algemeen

Rabobank Randmeren organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. Er is voor 2017 een bedrag van € 70.000,- beschikbaar. Dit bedrag wordt verdeeld onder de verenigingen binnen haar gebied. Met de clubkas campagne kan geld worden verdiend voor VVOG. Als lid van de Rabobank Randmeren mag je 3 stemmen verdelen over 3 verenigingen van jouw keuze. Donderdag 5 oktober hebben alle leden van de Rabobank een uitnodiging via een email voor de stemronde ontvangen.

Stemmen kan t/m 24 oktober 2017

Stem op VVOG, zodat wij extra geld kunnen besteden aan verbetering van trainingsmateriaal. Het uiteindelijk aantal uitgebrachte stemmen op VVOG bepaalt de hoogte van het binnen gehaalde bedrag.

Wie kunnen er stemmen?

Klanten van de Rabobank Randmeren die lid zijn kunnen stemmen. Als rekeninghouder van de Rabobank Randmeren ben je niet automatisch lid. U moet dan eerst lid worden van de Rabobank Randmeren. Zie de volgende link voor uitleg en instructies. https://www.raboportaal.nl/randmeren/clubkas-campagne/mainmenu/home

Ken jij mensen in jouw omgeving die lid zijn van de Rabobank Randmeren? Vraag of zij op VVOG willen stemmen. Laat uw stem niet verloren gaan en stem op VVOG. Steun onze mooie vereniging door op ons te stemmen.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief