Van de kledingcommissie

12 September 2017 / Kledingcommissie / Algemeen

Inmiddels zijn alle teamtassen aan de leiders uitgereikt. Voor een aantal teams is het wedstrijdseizoen zelfs al gestart en voor sommige gaat dit eind september pas van start. Het kan toch zijn dat er nog vragen bij de leiders bestaan over de uitgereikte tassen.

Mochten deze er zijn dan is er aanstaande zaterdag 16 september 2017 iemand van de kledingcommissie aanwezig van 9.15 uur tot 10.15 uur in het wedstrijdsecretariaat.

Leiders die nog vragen hebben v.w.b. aanvullingen teamtassen kunnen dan daar ook terecht. Uiteraard kan er ook altijd een mail gestuurd worden naar kleding@vvog.nl, waarna de mail in behandeling zal worden genomen. 

Ook kan dit mailadres worden gebruikt voor vragen over teamsponsoring en kunnen er op deze zaterdag vragen worden gesteld. 

Lees bericht

succesvolle start Grote Club Actie 2017

23-09-2017

Jeugd en senioren volop in beweging zoveel mogelijk loten te verkopen. Met de inzet van ALLE teams verwacht de werkgroep een record te gaan breken. De opbrengst van vorig jaar werd gerealiseerd door (slechts) 50% van de teams. Dit jaar zetten we allemaal de schouders er onder.

Lees bericht

Twee Superloten voor het Bierteam

22-09-2017

De Grote Club Actie is van start gegaan en we kunnen nu al vaststellen dat niet alleen onze jeugd maar ook de senioren een hele serieuze bijdrage leveren. De toppers van ons Bierteam hebben afgelopen donderdag maar liefst twee Superloten afgenomen.

Lees bericht

Ria Weerman overleden

21-09-2017

Met verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Ria Weerman. Zij was samen met haar -helaas veel te vroeg overleden man Anne Zwiers-  de grondlegger van onze website.

Nieuwsoverzicht Archief