Onze stewards zoeken 2 nieuwe collega’s

22 Januari 2017 / Redactie / Algemeen

Onze stewardsorganisatie is op zoek naar twee nieuwe vrijwilligers (mannen of vrouwen) die het team komen versterken. We hebben en goed en gezellig team dat op iedere thuis wedstrijd van VVOG 1 van de partij is.

Je wordt goed opgevangen en kunt rekenen op een goede introductie. De stewards krijgen ook de gelegenheid om als steward (gratis) mee naar uitwedstrijden te gaan. De stewards is goed herkenbaar door een mooie (warme) jas en in bezit van en portofoon.

De steward van VVOG:

  • is gemotiveerd en heeft en klantvriendelijk instelling m/v
  • is representatief en kan het hoofd koel houden
  • is bereid om vanaf 7 februari de (gratis) opleiding stewards (KNVB gecertificeerd) te volgen
  • wil graag iets voor de vereniging VVOG betekenen
  • is van onbesproken gedrag

De opleiding bestaat uit 5 avonden en wordt op de Veiligheidsacademie van Landstede in Harderwijk gegeven. De opleiding is voor iedereen goed te doen.

Durf jij verantwoordelijkheid te nemen, wil jij ingezet worden voor beveiligings- en toezichtwerkzaamheden bij het amateurvoetbal, dan ben je van harte uitgenodigd bij het team Toezicht & Veiligheid van VVOG.

Heb je belangstelling of heb je vragen neem dan even contact op met de Veiligheidscoördinator Antonio Vivas via veiligheidscoordinator@vvog.nl

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief