Laatste training van de VVOG Voetbal Academie van 2016

8 December 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Afgelopen vrijdag 2 december vond voorlopig de laatste training van de VVOG Voetbal Academie plaats. Meer dan 70 kinderen hebben de afgelopen periode o.l.v. Maud Lodder, Hessel Lodder, Marco Roelofsen en Henk Drost twee modules afgewerkt.

Centraal stond elke keer loopscholing en techniektraining. Er werd getraind op snel voetenwerk, schijnbewegingen, passen-trappen, schijnbewegingen en loopscholing. Na elke module kregen de kinderen een certificaat uitgereikt. Elke module bestond uit 6 trainingen.

Vrijdag werd module twee afgesloten en na afloop kregen de enthousiaste kinderen hun wel verdiende certificaat.

In het voorjaar van 2017 zal er worden gestart met module 3. Ook dan kunnen alle kinderen zich weer gratis inschrijven. We zullen ruim voor die tijd wat van ons laten horen. We rekenen naast de bekende gezichten in de 2 e seizoenshelft ook op nieuwe gezichten.

Dit is tevens een speciale oproep aan de trainers en leiders om de VVOG Voetbal Academie onder de aandacht van de spelers te brengen.

Fijne feestdagen!!!

Voetbalacademie

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief